Från mitt hjärta till era… ~gm~

Tack alla fina, för alla fina kommentarer jag fått till mitt förra inlägg. Jag är verkligen rörd och glad att ni bryr er, vilket märks genom era kommentarer.
Måste väl meddela att min ”bloggdepression” inte släppt än. Jag känner som att jag har skrivkramp. Jag har liksom inget att berätta om, inget att förmedla.

Kära bloggen, idag gick jag ut och slängde soporna, i övrigt låg jag i sängen hela dan och ville inte gå upp”… nä. Nix! Vem vill läsa det? Ingen.

Jag är en sökande människa, på jakt efter det fullkomliga livet, något som jag tycker att jag kommit nära ett par gånger men ändå aldrig riktigt nått fram till. Jag tycker verkligen inte att jag kräver mycket av livet, men av nån anledning stupar jag en bit före målsnöret…
något jag främst skyller på min dåliga självkänsla. (Och delvis på att det finns hemska människor därute…)

Jag hatar när det blir mörkt, jag gillar inte hösten, har aldrig gillat lukten av ruttnande löv och kyla och fuktig jord. Jag står inte ut, vill helst emigrera till Malaysia eller Bahamas, eller nån annanstans jag aldrig varit, där det är varmt, exotiskt, ljust och glatt.

Känner mig som sommarens sista blomma som sakta vissnar bort.
Och de här sakerna som jag skrivit här har jag inte ens talat om för människorna som står mig närmast. Jag orkar inte bli dömd och bedömd längre, jag vill bara vara jag. Jag vill läkas, helas, lagas, limmas.
Men – oroa er inte för mig. Det ordnar sig säkert.

Seeya when I seeya.

Gloria

Annonser

Om Gloria Mundi

fd AB-bloggare. Stockholmare, "kärlekoman", studerar och jobbar. Älskar många människor samt fotografera, konst, musik och att vara kreativ på flera olika sätt. Rättfram, rättvis och ibland "besserwissrig". Bildbloggar ofta. Gör egna "bloggkreationer".
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till Från mitt hjärta till era… ~gm~

 1. ninapinas skriver:

  Lilla gumman.

  Ta hand om dig.

  Hösten är jobbig för många, men…det kommer en vår. Igen.

 2. HEMIMAMMA skriver:

  Innan du ger upp Gloria vill jag att du läser detta inlägget, så kanske din lust återvänder ♥

  http://hemimammashetsiga.wordpress.com/2011/09/10/hemimammas-tankar-ar-detta-slutet-se-hit-alla-aftonbladare-nej-sager-hemi-gor-sa-har/

  Hemikramar ♥

  • Gloria Mundi skriver:

   Hej Hemi!
   Bra inlägg! Har varit hos dig och läst (och även kommenterat under min ”paus”, tror jag).
   Jag tror jag bara måste inse att sättet jag bloggat på förr – är förbi. Men det är supertrevligt att se att vi fortfarande bloggar på starkt och håller ihop som ett ”gäng” – även om det känns tufft ibland.

   Kramar tillbaka och tack för att du bryr dig!

   • HEMIMAMMA skriver:

    Om du på något sätt behöver eller vill ha hjälp med designen eller det tekniska i WP så hör av dig så hjälper jag dig självklart…

    Hemikramar

  • Gloria Mundi skriver:

   tack raring ❤

 3. Jag skriver:

  Det är nog inte konstigt alls med bloggdepression eller bloggtorka. Även jag som bara bloggat en knapp handfull månader och som inte skriver så mycket, grips av tvivel och undrar om jag verkligen ska fortsätta, om det ger något, om jag kan förmedla det jag vill förmedla och om något överhuvudtaget spelar någon roll.

  Det fullkomliga livet… finns det? Så synd att du inte gillar hösten, det måste vara svårt om det bara känns mörkt och kallt och förtvivlat. Men många söker sig ju utomlands när hösten/vintern kommer, mina föräldrar gjorde så. Tack för din fina kommentar hos mig, den värmde!

  • Gloria Mundi skriver:

   Så lite så. Ja jag gillar verkligen inte när alla löv från träden försvinner, då vet man att man är på väg mot ännu en lååång vinter. Om jag hade pengar skulle jag emigrera till Spanien eller något. Jag _älskar_ svensk sommars lagomhetta, men när höstvintern sätter sina isiga klor i en är det varsomhelst kring Medelhavet som bara skriar ”hem” i mig.

   Ja det är just det där med att förmedla nånting som kan vara supersvårt ibland. Men det gör du verkligen med dina fina bilder. Du får mig att stanna upp, tänka till och bara njuta, genom dem.

 4. ghostopinion skriver:

  Känner för och med dig och kommer att sakna ditt vackra bloggrum. Men jag hoppas att du kommer tillbaka. Varm kram.

 5. Tycker hösten är vilsam, så skönt efter en ruschig sommar. Kura under en filt och tända ljus, härligt !
  Hoppas du känner lust att skriva igen, man har så många erfarenheter, tankar , upplevelser att dela med sig av egentligen. Vila nu, kom tillbaka sedan.

  Kram kram

 6. Omtänksam skriver:

  Dax att skriva lite igen !!!
  Ta hand om dig 🙂

 7. Islandsmamman skriver:

  Känner igen alltför väl. Den mörka tiden på året och Mörkret som följer i dess spår.

  Har du provat ljusterapi? Det finns lampor att köpa som kan hjälpa massor – mig har en sån lampa hållit medicinfri i 6 år nu!

  Sköt om dig.

  • Gloria Mundi skriver:

   Tack för tipset. Jag gillar den där Philips-lampan men jag är säker på att det finns billigare. Du säger att de hjälper alltså? Som t ex förra veckan, då vi hade en soldag av sju. Då vill man bara ut, luta sig mot ett träd och sluta ögonen medan solskenet omfamnar en.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s