Fjortisar, fjorrar, orrar… hahahahah!

DET HÄR, mina damer och herrar, är en fantastisk komedienn, guldrolig tjej som gör imitationer eller helt enkelt spelar en massa folk på en gång.

För alla oss som minns hur det var att vara fjortis, eller som känner fjortisar idag, så är den här videon en stunds glädje faktiskt. Fjortis på stockholmsslang blir fjorre – och därifrån blir det ”orre”! Det är inte fåglarna det syftas på alltså. 😀

En liten stunds ren komedi!

Annonser

Om Gloria Mundi

fd AB-bloggare. Stockholmare, "kärlekoman", studerar och jobbar. Älskar många människor samt fotografera, konst, musik och att vara kreativ på flera olika sätt. Rättfram, rättvis och ibland "besserwissrig". Bildbloggar ofta. Gör egna "bloggkreationer".
Video | Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fjortisar, fjorrar, orrar… hahahahah!

  1. Jag skriver:

    Verkligen roligt! Hade ingen aning om att det hette orre. Och… jag måste bekänna, jag var äldre än fjorton då jag följde med en kille på film, i Paris. Gissa vad det var för film? Men det var på en biograf så jag kom undan med förskräckelsen. Måtte ha varit naivare än en orre, haha!

  2. Gloria Mundi skriver:

    Tack för din kommentar. Ja haha det var inte så mycket action när jag var fjorre men jag var väldigt lugn av mig, men jag minns de där skrikiga orrarna som samlades i grupper några år senare..:! Man ser dem än idag, snackandes crap på tunnelbanan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s